Rabu, 12 November 2014

1's Segmen Blogwalking & Kenali Blogger By Nad Dea

 



Memandangkan saya sudah kekeringan idea untuk menghasilkan entri pada hari ini dicampur pula malas untuk menaip entri panjang lebar, maka saya menyertai satu segmen yang dibuat oleh blogger Nad Dea iaitu segmen blogwalking. Kepada mana mana blogger yang baca entri saya ni, mari kita sertai ramai ramai. Segmen ni agak sukar sedikit berbanding dengan segmen segmen lain yang pernah saya sertai sebelum ini. Banyak perkara yang kita perlu buat.  Tapi apa pun marilah kita sama sama menyokong segmen pertama yang dibuat oleh blogger ini.


10 Fakta Mengenai Saya 

1. Suka baca novel, buku politik, buku sastera dan buku sejarah.

2. Suka menonton televisyen.

3. Suka menulis blog.

4. Bercita cita menjadi blogger serta pengedar Shaklee berjaya dan sepenuh masa suatu hari nanti.

5. Suka makan apa sahaja asalkan halal dan sedap.

6. Cepat marah tetapi cepat hilang marah.

7. Pendendam!

8. Mudah memaafkan kesalahan orang tapi tak mudah untuk melupakan.

9. Benci manusia yang suka mengambil kesempatan di atas kelemahan dan kebaikkan orang lain.

10. Tak suka menunggu.


6 ulasan:

  1. Assalamualaikum. Terima kasih sudi join segmen saya yang tak seberapa ni. No 1, 5, 6, 8 & 10 tu sama dengan saya. Tapi saya tak suka baca buku psl sejarah. Menguap je memanjang. Tak suka menunggu sebab cepat rasa bosan. Hehe :)

    http://fiqadira.blogspot.com/2014/11/senarai-peserta-1st-segmen-blogwalking.html

    BalasPadam
  2. Macam best je segmen ni..Boleh join sampai bile ni?kkau sempat nak join jugak la...

    bondaseri.blogspot.com

    BalasPadam
  3. wow! hebat faktanya! hi bw dari segmen yg sama!

    BalasPadam

Terima kasih sebab sudi tinggalkan komen anda di entri ini. Setiap komen anda amat saya hargai. Walaubagaimanapun, saya kadang kala malas mahu membalas komen anda tetapi saya akan balas dengan mengunjungi blog anda semula. Pastikan komen anda tidak menghina mana mana individu, menyentuh isu perkauman, agama dan perkara perkara yang melanggar undang undang negara.