Isnin, 17 November 2014

MENGEJUTKAN!!! PARAS GULA PENYAKIT DIEBETES TURUN SECARA TIBA TIBA?Perkara yang paling menakutkan buat pesakit diebetes adalah potong kaki bukan? Oleh itu, kita harus segera mencari cara bagaimana untuk mencegah penyakit ini. Di samping mengamalkan gaya hidup yang sihat, kita boleh juga mengambil vitamin dan supplemen untuk membantu kita mencegah penyakit yang merbahaya seperti itu.

Di atas adalah satu testimoni yang telah berjaya membuktikan bahawa Vivix mampu mengurangkan paras gula dalam darah pesakit diebetes. Vivix yang terkenal dengan panggilan 'Tonik Ajaib' dalam kalangan pengedar Shaklee ternyata mampu mencegah dan membantu mengurangkan pelbagai penyakit antaranya adalah penyakit diebetes.

Sebagai seorang pengedar sah Shaklee, saya sarankan kepada anda supaya mengambil produk ini membantu anda mencegah penyakit diebetes ini dari terus melarat.

vivix mampu mencegah diebetes


Jika anda berminat dengan produk ini, anda boleh menghubungi saya melalui :

Muhammad Nurhaziq bin Abdul Hafiz
Shaklee Independent Distributor
ID : 1171450
sms/whatsapp/wechat/telegram : 012 9772806
PM FB : MNH Sastera Melayu 
Pengedar Shaklee Kampung Baru, Kuala Lumpur, Keramat, Bangi (Seksyen 14, Teras Jernang sahaja) dan seluruh Malaysia.
3 ulasan:

  1. Memang ajaib betul la Vivix nie yer :)

    BalasPadam
  2. Tapi, harap makcik tu buat close sugar monitoring. Don't be too happy with 1 results.
    Dah biasa patient buat macam ni.
    Cth: Mula-mula gula 15, lepas tu 7, lepas tu naik balik 17, pastu tiba-tiba HI (terlalu tinggi sampai x keluar bacaan).

    BalasPadam

Terima kasih sebab sudi tinggalkan komen anda di entri ini. Setiap komen anda amat saya hargai. Walaubagaimanapun, saya kadang kala malas mahu membalas komen anda tetapi saya akan balas dengan mengunjungi blog anda semula. Pastikan komen anda tidak menghina mana mana individu, menyentuh isu perkauman, agama dan perkara perkara yang melanggar undang undang negara.