Selasa, 21 Jun 2016

PETUA BERSAHUR YANG BOLEH BUAT ANDA KENYANG SAMPAI WAKTU BERBUKA PUASA

Sumber : Google
Bersahur sebenarnya adalah satu amalan yang baik untuk diamalkan pada bulan Ramadan. Dalam sahur itu sebenarnya ada banyak keberkatan. Oleh sebab itulah, Islam menekankan kepada penganutnya supaya bangun untuk bersahur pada bulan Ramadan supaya keberkatan sahur itu dapat diperoleh oleh kita semua. 

Semua orang tahu, apabila kita berpuasa, kita pasti akan berasa lapar, dahaga, dan letih. Itu adalah perkara biasa dalam berpuasa. Untuk memberi kita sedikit tenaga, kita perlu bersahur. Namun begitu, dengan bersahur sahaja tidak mencukupi. Ada petua ketika bersahur yang boleh kita amalkan jika kita hendak kekal bertenaga dan kekal kenyang sampailah ke waktu berbuka puasa. 

Mahu tahu apa petua tersebut? Sila klik ke laman PETUA BERSAHUR jika anda benar benar ingin kekal bertenaga dan kekal kenyang hingga ke waktu berbuka puasa. Saya sarankan anda cuba untuk mengikuti petua petua yang diberikan. Siapa tahu jika petua petua tersebut dapat membantu anda untuk kekal kenyang dan bertenaga hingga ke waktu berbuka puasa. Belum cuba belum tahu bukan?  Selamat mencuba...

0 comments:

Catat Ulasan

Terima kasih sebab sudi tinggalkan komen anda di entri ini. Setiap komen anda amat saya hargai. Walaubagaimanapun, saya kadang kala malas mahu membalas komen anda tetapi saya akan balas dengan mengunjungi blog anda semula. Pastikan komen anda tidak menghina mana mana individu, menyentuh isu perkauman, agama dan perkara perkara yang melanggar undang undang negara.