Isnin, 18 Ogos 2014

GIVEWAY MERDEKA : PENANG MARI BAQ HANG BY SITI YANG MENAIPBenar kata kebanyakkan blogger yang terkemuka, apabila kita sertai segmen, giveway, atau contest kita punya pengikut dan traffik blog kita pasti akan bertambah. Pada mulanya saya tidak percaya tetapi apabila sudah mencubanya, ternyata benar kata kata mereka. Jadi, pada malam ini sekali lagi saya menyertai giveway yang dibuat oleh blogger SITI YANG MENAIP.

Saya lihat hadiah yang blogger ini tawarkan pun agak menarik juga. Semua dari Pulau Pinang. Harap harap boleh menang. Saya belum pernah sampai lagi ke Pulau Pinang. Dapat hadiah dari Pulau Pinang pun jadi la. Hahaha. Gurau gurau manja. 

Jadi kepada mana mana blogger yang ingin menyertainya, silalah ke blog SITI YANG MENAIP untuk mengetahui cara cara dan hadiah yang blogger ini tawarkan. Mana tahu kalau nasib baik boleh menang. Syaratnya pun mudah sahaja. Tak perlu nak pening kepala buat itu dan ini.

Semoga berjaya...

4 ulasan:

 1. salam kenal, saya dari segmen yg sama, good luck! done follow sini

  http://norazua10.blogspot.com/2014/08/giveaway-merdeka-penang-mari-baq-ang-by.html

  BalasPadam
 2. Good luck and all the best :)
  Singgah dari segmen yang sama.

  http://rainfallasleep.blogspot.com/2014/08/giveaway-merdeka-penang-mari-baq-ang-by.html

  BalasPadam
 3. Salam Ukhuwah Fillah ..
  Singgah Sini Dari Giveaway Yang Sama ..
  http://akifimtiyaz3.blogspot.com/2014/08/giveaway-merdeka-penang-mari-baq-ang-by.html
  All The Best Ya !!! Done Follow Sini

  BalasPadam
 4. Singgah sini.... dtg dari segmen yg sama.

  http://dielacraft.blogspot.com/2014/08/giveaway-merdeka-penang-mari-bang-ang.html

  BalasPadam

Terima kasih sebab sudi tinggalkan komen anda di entri ini. Setiap komen anda amat saya hargai. Walaubagaimanapun, saya kadang kala malas mahu membalas komen anda tetapi saya akan balas dengan mengunjungi blog anda semula. Pastikan komen anda tidak menghina mana mana individu, menyentuh isu perkauman, agama dan perkara perkara yang melanggar undang undang negara.