Selasa, 25 Oktober 2016

GAMBAR DAN VIDEO TROLL DI INTERNET YANG SANGAT LUCU

 595f


Sekarang ini banyak sekali gambar atau video troll yang muncul di internet. Wujud persoalan, apakah yang dimaksudkan dengan troll? Troll adalah memberi pendapat yang berlawanan dengan orang lain, memberi kenyataan menyerang, membuat provokasi, parodi, gurauan kasar, memerli, membuat sindiran sinis, membahan, menganjing, memancing, dan lain lain lagi yang berkaitan. Pendek kata, troll boleh membuatkan seseorang itu marah atau bengang. Hanya orang yang berfikiran terbuka sahaja boleh menerima apabila dirinya menjadi bahan troll. (Sumber)

Budaya troll ini memang semakin berleluasa sejak akhir akhir ini. Sesiapa sahaja boleh menjadi bahan troll tidak kira anda adalah seorang selebriti, ahli politik, ataupun orang biasa. Jika anda tidak disukai, anda pasti akan menjadi bahan troll pengguna penguna internet. 

Pada hari ini, ingin saya kongsikan kepada anda semua, 13 gambar dan video troll yang pernah viral di internet. Kesemua gambar dan video ini adalah sangat melucukan sekali. Mari terjah ---> Gambar Dan Video Troll Di Internet Yang Sangat Lucu <--- untuk anda mengetahuinya. Selamat menonton...
2 ulasan:

Terima kasih sebab sudi tinggalkan komen anda di entri ini. Setiap komen anda amat saya hargai. Walaubagaimanapun, saya kadang kala malas mahu membalas komen anda tetapi saya akan balas dengan mengunjungi blog anda semula. Pastikan komen anda tidak menghina mana mana individu, menyentuh isu perkauman, agama dan perkara perkara yang melanggar undang undang negara.