Khamis, 15 September 2016

11 SEBAB MENGAPA ORANG SUKA MAKAN DI PEJABAT BERBANDING DI KANTIN

Image result for makan di meja kerja
Sumber : Google

Apabila kita menjejakkan kaki ke alam pekerjaan, pasti kita akan bertemu dengan pelbagai ragam manusia terutama di pejabat kita bekerja. Ini bukanlah suatu perkara yang aneh kerana manusia itu sendiri mempunyai banyak ragam. Tegas pepatah : banyak udang banyak garam, banyak orang banyak ragam.

Antara ragam manusia yang boleh kita temui di pejabat adalah manusia yang suka makan tengah hari di pejabat berbanding keluar makan bersama rakan sekerja yang lain. Saya yakin pasti di pejabat anda ada seorang manusia yang sebegini. Mereka lebih suka makan secara bersendirian di pejabat daripada makan di kantin atau di kedai makan bersama kawan kawan sepejabat. 

Tentu anda pelik dan tertanya tanya dengan manusia yang mempunyai sikap sebegini bukan? Justeru, pada hari ini, saya ingin mendedahkan kepada anda sebab sebab mengapa ada manusia yang berperangai sebegitu di dunia ini. Mahu tahu apa sebab sebabnya? Jom terjah laman blog ini ---> 11 Sebab Mengapa Orang Suka Makan Di Pejabat Berbanding Di Kantin. <--- untuk mengetahuinya. Selamat membaca dan selamat menimba ilmu.

0 comments:

Catat Ulasan

Terima kasih sebab sudi tinggalkan komen anda di entri ini. Setiap komen anda amat saya hargai. Walaubagaimanapun, saya kadang kala malas mahu membalas komen anda tetapi saya akan balas dengan mengunjungi blog anda semula. Pastikan komen anda tidak menghina mana mana individu, menyentuh isu perkauman, agama dan perkara perkara yang melanggar undang undang negara.